Strada Caraiman nr.6, Constanţa

0732 40 70 73

POLISH AUTO CONSTANTA - CAROSERIE ȘI FARURI

Servicii de Polish Auto Constanta – Pași de Polishare 3M

1. Pastă abrazivă 3M capac verde Îndepărtează zgârieturile fine uniformizând lacul deteriorat sau mătuit. Procedura se va executa folosind un aparat de polișat profesional cu rotații și prin intermediul unui burete cu o duritate mai mare.

2. Pasta extra fină 3M capac galben Îndepărtează zgârieturile ultra fine provenite din procedeul de polishare cu pasta abrazivă meționată în pasul nr 1. Această etapă este importantă atât pentru uniformizarea nivelului de luciu pe toată suprafața de lucru cât și pentru îndepărtarea aspectului tip „fund de oală”. Pentru această operațiune se va folosii buretele galben vălurit.

3. Pasta Ultrafină 3M capac violet pentru polish auto (hologramă) A fost concepută pentru a înlătura zgârieturile fine circulare și a efectului holografic, folosind o mașină de polișat convențională ( ce dispune de mișcare de rotație) la 1000-2500 rotații pe minut. Polișul trebuie aplicat împreună cu un burete ultra-moale pentru a obține rapid rezultate excelente. Pentru lustruirea finală se recomandă utilizarea lavetei de polișare în vederea obținerii unui nivel înalt de finisare.

4. Ceară, luciu și protecție 3M capac roz Se va aplica pe întreaga suprafață prin intermediul unui burete negru valurit și a unei mașini de slefuit orbitală. După câteva minute de la aplicare se va lustrui cu o lavetă moale până la obținerea unui luciu de tip uniform. Se obține astfel un strat de protecție ce poate dura cca 3 luni în cazul în care autoturismul nu este spălat cu perii rotative.

5. Ceara Auto cu Carnauba 3M Se aplică manual cu ajutorul unui burete, după care se lustruiește cu o lavetă moale până la obținerea luciului. Este o ceară cu o strălucire puternică și o durabilitate exceptională, pentru întreținerea suprafețelor vopsite ale mașinii. Protejează suprafețele lăcuite dându-le și o strălucire inconfundabilă, de adâncime, durabilă, cu un rezultat de „wet look” și împiedică deteriorarea stratului de vopsea cauzată de razele UV.