Strada Caraiman nr.6, Constanţa

0732 40 70 73

PRIMA CURĂȚĂTORIE DE TAPIȚERIE AUTO PROFESIONALA DIN ORAȘUL CONSTANȚA

IDEAL CLEANING CONSTANȚA

  • În primavara anului 2008 se înfiintează Ideal Cleaning, prima curățătorie de tapițerie auto profesională din Constanța care a utilizat încă de la început aspiratoare de apă cu “INJECȚIE – EXTRACȚIE” – cea mai eficientă metodă de curățarea în profunzime. În procesul de curățare am utilizat mereu doar aparatură și detergenți de curățare profesionali, fapt care ne menţine în fruntea firmelor de profil.
  • Începând cu anul 2009 am început să curăţăm şi tapițerie din piele cu produse profesionale destinate special pentru acest tip de material. Procesul de curățare al tapițeriei din piele se desfasoară în mai multe etape: curățarea inițială, limpezire, hidratarea materialului şi tratament de protecție ce redă luciului inițial al materialului.
  • Obiectele din plastic și ornamentele din interiorul mașinii reprezintă de asemenea un lucru foarte important pentru o curățare completă. Pentru aceste suprafete ultilizăm produse premium care nu atacă și nu duc la aparația efectului de înălbire. Evităm să folosim produsele pe bază de silicon pentru a nu crea disconfort la atingere alunecarea mâinilor pe volan, senzaţie de suprafaţă unsuroasă etc.
  • Aspiratoarele noastre de apă sunt marca “NILFISK“ și „KARCHER”, lideri în materie de aparatură profesională pentru segmentul casnic şi industrial. După cum bine știm aparatura profesională cere detergenți profesionali iar noi nu ne-am permis să facem vreun compromis nici din punctul acesta de vedere şi am ales să lucrăm doar cu produse profesionale de curățat marca “TANA PROFESSIONAL“. Produsele Tana sunt printre singurele care asigură o curățare 100% eficientă și garanția că suprafețele curățate nu vor fi afectate în niciun fel.

  • Tot în 2009 am introdus serviciul “Polish Auto” pentru caroserie şi faruri. Polishare este realizata doar cu produse din gama “3M” de către oameni pregatiți special. Am ales să folosim marca 3M deoarece oferă o gama mare de produse destinate unei polishari corecte și au o calitate superioară față de alte produse similare.

  • În anul 2012 datorită cererii „ne-am lasat la apă” şi cu servicii complete de cosmetizare ambarcațiuni! Ne deplasăm oriunde pe litoral pentru a vă cosmetiza ambarcațiunea și pentru a o pregăti de „hibernare”.
  • Din 2015 pentru lângă serviciile de curățare tapițerie, polish și cosmentizare ambarcațiuni am mai introdus o gamă de „mini” servicii pentru mașina dumneavoastră și anume: decontaminare bandouri și elemente decorative și Ozonizare auto!
  • Din 2020 – Am achiziționat 2 aparate de dezinfectat cu aburi la 170 de grade profesionale – La cerere se poate realiza o dezinfecție completă a mașinii!
  • Cam atât despre noi, vă așteptăm să apelați cu încredere la serviciile noastre iar ca un plus vizual la tot ce am afirmat mai sus, vă invităm să accesați secțiunea “Portofoliu” unde puteți vedea o mică parte din miile de clienți multumiți pe care i-am avut în cei 12 ani de activitate.