IDEAL CLEANING CONSTANȚA

PRIMA CURĂȚĂTORIE DE TAPIȚERIE AUTO PROFESIONALA DIN ORAȘUL CONSTANȚA

  • Ideal Cleaning este prima curățătorie de tapițerie profesională din Constanța care a utilizat încă de la început metoda “INJECȚIE – EXTRACȚIE” cea mai eficientă metodă pentru curățarea în profunzime. În procesul de curățare am utilizat mereu doar aparatură și detergenți de curățare profesionali fapt ce ne menține în fruntea firmelor care oferă servicii similare.
  • Dacă vine vorba de tapițeria din piele putem spune că și cazul acestui tip de material folosim doar produse profesionale destinate special pentru acest tip de tapițerie. Procesul de curățare al tapițeriei din piele se desfasoară în mai multe etape: curățarea inițială, limpezire și tratamentul de protecție si redare a luciului inițial.
  • Obiectele din plastic și ornamentele din interiorul mașinii reprezintă de asemenea un lucru foarte important pentru o curățare completă. Putem spune fără să exagerăm că și în acest caz ultilizăm produse premium care nu atacă și nu duc la aparația efectului de înălbire. Evităm să folosim produsele pe baza de silicon pentru a nu crea disconforturi cum ar fi alunecare mâinilor pe volan , apariția petelor de grăsime etc.
  • Aspiratoarele noastre de apă sunt marca “NILFISK“ și „KARCHER”, lideri în materie de aparatură profesională pentru segmentul industrial și nu numai. După cum bine știm aparatura profesională cere detergenți profesionali iar noi nu ne-am permis să facem vreun compromis nici din punctul acesta de vedere și am ales să lucrăm doar cu produse profesionale de curățat marca “TANA PROFESSIONAL“. Produsele Tana sunt printre singurele care asigură o curățare 100% eficientă și garanția că suprafețele curățate nu vor fi afectate în nici un fel.
  • Din 2009 am introdus și Polish Auto care este executat doar cu produse din gama “3M” de către oameni pregatiți special pentru acest serviciu. Am ales să folosim marca 3M pentru că oferă o gama mare de produse destinate unei polishari corecte și au o calitate superioară față de alte produse similare.
  • În anul 2012 „ne-am lasat la apă” și cu servicii complete de cosmetizare ambarcațiuni! Ne deplasăm oriunde pe litoral pentru a vă cosmetiza ambarcațiunea și pentru a o pregăti de „hibernare”.
  • Din 2015 pentru lângă serviciile de curățare tapițerie, polish și cosmentizare ambarcațiuni am mai introdus o gamă de „mini” servicii pentru mașina dumneavoastră și anume: decontaminare bandouri și elemente decorative și Ozonizare auto!
  • Din 2020 – Am achiziționat 2 aparate de dezinfectat cu aburi la 170 de grade profesionale – La cerere se poate realiza o dezinfecție completă a mașinii!
  • Cam atât despre noi, vă așteptăm să apelați cu încredere la serviciile noastre iar ca un plus vizual la tot ce am afirmat mai sus, vă invităm să accesați secțiunea “Portofoliu” unde puteți vedea o mică parte din miile de clienți multumiți pe care i-am avut în cei 12 ani de activitate.