Strada Caraiman nr.6, Constanţa

0732 40 70 73

CURĂȚARE TAPIȚERIE AUTO TEXTILĂ

CURĂȚARE TAPIȚERIE AUTO TEXTILĂ

Ideal Cleaning vă oferă servicii de curățare tapițerie din material textil prin metoda injecție-extracție – cea mai bună metodă pentru curățarea în profunzime. În comparație cu alte metode, aceasta este singura metodă care curăță tapițeria perfect, nu doar la suprafață. Aspiratoarele noastre au putere foarte mare și trag apa cu tot cu mizerie din profunzimea banchetei evitând astfel apariția efectului “de hartă” după uscarea completă a materialului.

Etapele cosmetizării auto la interior

1. Aspirarea autovehicolului Mașina este aspirată în totalitate folosind un aspirator de putere mare , iar în locurile înguste și greu accesibile, se va folosii un pistol pneumatic (conectat la un compresor) acționat de o cupă de aspiraţie, care curăță foarte fin și acționează ca un vortex la o presiune mare.

2. Spalarea plafonului a) Înainte de a începe procesul de curățare, plafonul trebuie verificat – dacă buretele este învechit (putrezit etc.) există posibilitatea ca materialul să se desprindă în anumite locuri b) Spălarea plafonului prin metoda injecție-extracție cu un aparat de putere mică și curățarea stâlpilor cu soluție specială care nu degradează textura și emană un miros plăcut.

Notă: nu ne asumăm răspunderea în cazul în care plafonul a avut de suferit deși operatorul nostru a atras atenția clientului despre această posibilitate!

3. Spălarea scaunelor și a banchetei prin metoda injecție-extracție folosind aspiratoare profesionale cu 2 motoare pentru a extrage cu putere apa murdară din tapițerie, materialul rămânând aproape uscat. 4. Spălarea fețelor de uși se va face tot prin metoda injecție-extracție, după ce butoanele ușilor vor fii protejate contra infiltrării apei. 5. Mocheta mașinii se va spăla cu o perie special concepută pentru suprafețele textile, care se va cupla la o bormașină electrică. Dacă va fi cazul, guma de mestecat lipită de mochetă va fi îndepărtată folosind un spray special care o întărește, astfel fiind usor de îndepărtat.

6. Portbagajul fiind de obicei cel mai murdar , se vor folosii soluții puternice pentru îndepărtarea petelor de motorină , ulei, grăsimi și alte pete greu de îndepărtat.

7. Grilele de aerisire vor fi curățate folosind un pistol profesional cu presiune pentru curățarea suprafețelor delicate și greu accesibile din interiorul autoturismului. La cerere sistemul de ventilație se poate curăța și dezinfecta folosind un spray cu spumă care intră în toate orifiicile sistemului de ventilație al mașinii.

8. Materialele din plastic ale mașinii, incluzând și bordul vor fi curățate cu soluții speciale care nu decolorează sau atacă plasticul. După curațare se va aplica un strat de protecție și revitalizare a culorii.

TRATAMENTE SPECIALE – Curățare și igienizare sistem aer condiționat: pentru curățarea sistemului de aer condiționat al mașinii se va folosii un curățitor special pentru înlăturarea optimă și fără costuri mari a mirosului neplăcut cauzat de bacteriile și mucegaiul din sistem, fără a demonta nici o piesă de pe mașină. După dezinfectare se va simți o aromă fresh de aer curat în interiorul autoturismului.

Notă: Se recomandă înlocuirea filtrului de polen (filtru habitaclu) înainte de începerea acestui tratament. Tratament chedere din cauciuc Chederele fiind fabricate din cauciuc în timp se usucă și încep să crape, apărând astfel zgomote nu tocmai placute pentru pasagerii mașinilor. După aplicarea acestei soluții de înaltă calitate , veți observa cum chederele devenin mai moi și mai elastice, iar culoarea lor se împrospătează.